Păi vezi? Așa mai vii de acasă... Poate fi o răceală în curs de instalare, dar poți fi de asemenea anemic și trebuie să iei multivitamine gen Supradyn. Indicat ar fi să faci un consult la medicul de familie și apoi să îți dea un set de analize pentru a vedea cum este hemoglobina etc. Cu siguranță cred că este o banală anemie. Sănătate!
Buna
Documentarea pe care ai citit-o nu este valabila pentru tine.
Posibil sa ai o lipsa majora de calciu si ar fi indicat sa te vada medicul de familie.
Daca ai aceste stari, de ce nu vorbesti cu mama ta?
Ea stie ce simptome ai?
O zi buna
Speriat? Baiat, si AI PLINS O ORA pentru niste simptome oarecare? OK, deci:
1. Esti un fatalau si jumatate.
2. Mergi naibii la doctor, fa niste analize. Daca aveai peste 18 ani te trimiteam sa donezi sange, ca iti faceai acolo analize si daca nu erai ok ca sa donezi, macar primeai trimitere de acolo unde-ce-cum sa faci si aveai facute si 2-3 analize de baza gratuit. Sper ca totusi ai maxim 10-11 ani...
AI citit numai prostii sau nu te-ai documentat bine sub nici o formă.
Câți ani ai?
Trebuie să te duci la medicul defamilie să îi spui ce simți și acesta îți va da trimitere la analize să faci analizele de sânge pentru a vedea clar ce poate să fie. S-ar putea să fi anemic mai mult ca sigur.
Sunt multe cauze, poți să fi meteosensibil (vezi ce vreme e afară), pot fi dureri de articulații ș.a.m.d. Se poate instala de asemena o răceala, asta rămâne de văzut azi mâine, poimâine.
Probabil epuizarea psihică, statul la PC te-au afectt. Numai un consult de specialitate la clinică va stabili care este diagnosticul și evident care sunt pașii de urmat.
Trebuie să știi că atunci când este frig afară organismul uman este foarte vulnerabil sau mai vulnerabil, pot apărea dureri de musculatură.
Câți ani ai? 12 ani?
Am 16 ani, parintii spun ca ametelile sunt pentru ca nu mananc dimineata pana la 3 si ca stau 5-6 ore la pc. fiind cu scoala nu prea am timp. nu-s fatalau sau ceva de genu dar iti dai seama ca te sperii cand citesti asemenea chestii pe internet
Daca pui botul la cacaturi normal ca esti un fatalau. Si eu am fost la donat sange de exemplu si mi-a zis ca daca am avut ceva probleme digestive in ultima vreme sa ma duc sa fac un ecograf sau sa bag o camera pe git... imi scapa denumirea acum. Putea sa fie eventual si ceva cancer la colon, treburi. Cum in ultima vreme cam mincasem/bausem aiurea, am eliminat complet alcoolul, am inceput sa iau suplimente de fier/ceva vitamine, si incerc sa maninc cit mai complet si sa elimin cit de mult porcariile. Deja dupa 3 saptamini e alta viata. In cazul tau ti-ai dat singur raspunsul - nu maninci pina la 3? Statul la PC nu e mare fis, daca mai faci ceva miscare in rest. Ai 16 ani, apuca-te de un sport la modul serios (nu, CS, LOL, WoW sau WoT nu intra la categoria asta, si nici sahul), fa-ti o prietena, MANINCA NORMAL. Asta cu timpul nu e scuza.
P.S. "Parintii spun" dar nu fac nimic = parinti idioti. Fara intentia de a jigni. Sint parinte si recunosc ca de multe ori sint si eu un CRETIN fiindca de multe ori e mai lejer sa alegi calea cu mai putine batai de cap (de ce sa imi bat capul sa ii tai castravete si rosie si sa le asez artistic in farfurie cind chipsuri sau pufuleti maninca din prima? de ce sa facem un efort sa luam micul dejun toata familia, cind el maninca pe la 3 si uite-l, nu are decit niste dureri de membre si ameteli, dupa aia vedem noi ce doctor injuram cind ne moare copilul dupa 6 luni-1 an de simptome in care nu am facut NIMIC.), dar totusi. Sint niste limite.
Păi vezi? Așa mai vii de acasă... Poate fi o răceală în curs de instalare, dar poți fi de asemenea anemic și trebuie să iei multivitamine gen Supradyn. Indicat ar fi să faci un consult la medicul de familie și apoi să îți dea un set de analize pentru a vedea cum este hemoglobina etc. Cu siguranță cred că este o banală anemie. Sănătate!