| hundead15 a întrebat:

..Azi de dimineata m-am trezit cu o stare naspa. Stiti sentimentul acela de rau daca esti nemancat? Asa il am si eu dar daca ma duc sa mananc sau ma gandesc la mancare, iar mi se face rau. Acum o sa va spun tot ce am mancat si am baut eu ieri : Cereale cu lapte, o banana, apa, fasole laughing, branza topita cu paine, am baut limonada, Activia dala cu fulgi, energizant, niste cipsuri proaste si am fumat vreo 5 tigari....Acum in dimineata asta am incercat sa mananc un covrig, dar nu reusesc. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lowsensitive a răspuns:

Bea niste lapte si nu mai fuma tigari.Laptele e un aliment complex care reprezinta oarecum un antidot.Probabil de la chipsuri, branza topita si tigari.Cine stie ce e in stomacul tau? Bea lapte sugestia mea.Sau mai bine Amesteca niste lapte ACRU cu miere si 2 oua si iti revii! Dar incearca sa nu mai fumezi...sad

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
In primul rand sa renunti la spurcatele de tigari!
Daca dimineata nu poti manca nu stiu ce,macar bea un ceai indulcit cu miere si cu putina lamaie, e bine sa mananci dimineata, orice, dar sa nu sari niciodata peste micul dejun.
Iti asigura energie pentru intreaga zi, e cel mai important-micul dejun.
Te pup!