anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi dimineata m-am trezit cu un fel de durere musculara in zona gatului (nu la ceafa, ci in partea din fata); cu o zi in urma, desi am avut o durere de gat (din aceea care se trateaza cu Strepsils), nu am simtit discomfort in acest sens. Acum, desi vorbesc normal si pot manca, simt aceasta durere cand casc sau cand imi las capul pe spate. Care ar putea fi problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ai dormit stramb

| LoveStoryLoveYou a răspuns:

Poate ai dormit prost, si din cauza asta ai o durere de genul acesta.

| Cristian_Mihaitamcr_1999 a răspuns:

Ai dormit prost? laughing))) bravo! Imi place laughing)
Problema poate fi de la un cartinaj....ai dormint stramb si s-a miscat probabil un cartinaj....se poate pune la loc cu mana ta acasa...iti iei pe cineva care seamana cu tine la gat....si o oglinda...te uiti la gatul lui si la al tau...cu o oglinda e simplu....si ce crezi ca nu e in regula pui la loc....in fine... daca nu esti sigur du-te la doctor... Simplu...

| Artegor a răspuns (pentru Cristian_Mihaitamcr_1999):

Cum a zis Garcea: "Am dormit prost si m-am trezit la fel" laughing Am inteles ideea, expresia este uzitata