Fumator,atacuri de panica si faci sport care iti solicita organismul atat de mult?
Mai bine lasa fumatul,fa-ti niste analize sa vezi cum stai cu vitaminele, mineralele, colesterolul, trigliceridele, cu viteza sangelui.Ai circulatie proasta a sangelui, adica iti ingheata mainile si picioarele iarna? Ameteli poti sa ai si daca sangele nu poate transporta sangele catre creier. Poate ameteala, este din acauza medicamentelor pe care le iei.Cauza atacurilor de panica, nu poate fi eliminata? Eu nu sunt de acord cu medicamentele sintetice(accept, doar in cazuri extreme).
Problema este ca e prima data cand imi vine ameteala inclusiv greata. Analizele le-am facut acum 2-3 luni, au iesit toate bune, de fumat am hotarat sa ma las de azi! Sa fie oare si ca am mancat cu 20 de min inainte sa plec la fotbal?
Felicitari,ca ai hotarat sa te lasi de fumat!
Ca ai mancat inainte de a juca fotbal, ma indoiesc ca a avut urmari sub forma de ameteala.Dar starea de voma, s-ar putea sa fi fost, de la mancatul inainte.Ti-ai solicitat colicistul, care este sensibil la efort.