| UsersBoss a întrebat:

Azi la scoala la ora de sport cand am stat in poarta un coleg a sutat in bara iar mingea mi-a sarit in fata, mai precis in ochi, m-am inrosit imediat si a inceput sa imi curga un lichid din ochi,nu am plans, dar nu stiu ce e, credeti ca e ceva grav? P.S. Fara mistouri, funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InvertedDeformity a răspuns:

Nu-i nicmic grav, acea secretie este automat eliberata de catre glandele lacrimale atunci cand un corp strain ia contact cu suprafata globului ocular care trebuie sa fie in permanenta hidratata si curata.

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Neaparat la medic.

| neutrino a răspuns:

Fara misto, nu-i nimc grav.

| kar1GaNNN a răspuns:

Nu este nimic, grav doar ca te-a ametit atunci pe moment, am primit si eu mingi in fata cand jucasem fotbal happy

| MariaAndreea73829 a răspuns:

Presupun ca nu e nimc grav! dar pentru orice eventualitate consulta un medic! curaj happy