| FyZz a întrebat:

Azi m-am jucat cu un prieten si cred ca mi-am rupt degetu de la mana stanga. Ma doare doar putin daca stau nemisca iar daca scriu tot putin numai ca mai mult un pic. Daca incerc sa stang pumnu ma doar ingrozitor... Sa fie oare rupt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

E doar o luxaţie. Pune puţină gheaţă şi încearcă să nu-l forţezi deloc.

Multă sănătate.

6 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Daca era rupt nu il mai simteai deloc. Probabil este luxat sau fortat. Incearca sa nu il folosesti foarte mult pana iti trece si pune niste comprese cu gheata pe el.

| Hexiled a răspuns:

Nu sa fie o problema mai mica dar se rezolva de la sine cred primesc funda?

| PentaKillsLeagueofLegends1996 a răspuns:

Stai 2-3 zile cu compres rece si daca te doare in continuare mai bine du-te la spital sa fii mai sigur nu ai cum sa iti dai seama daca e rupt doar uitandu-te la el fractura nu o poti vedea cu ochiul liber

| Simona_Cristina_1997 a răspuns:

De fapt asa am patit si eu si daca ti se umfla putin si tie fierbinte e rupt sigur!

| SomeoneElse a răspuns:

Poate doar luxat

| aminciu a răspuns:

Cred ca este luxat, dar nu ar strica sa te duci la doctor