| alexalex2001 a întrebat:

Azi pe seara pe la 14:00 a inceput sa ma doara gatul. Dar problema e ca nu ma doare cand inghit ma doare cand vorbesc sad. De vreo 7 ore sunt mut.Va rog ajutati-ma ce sa iau? (am luat niste halls niste doctor mom).
Funda please Help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Remedii naturiste pentru durerea de gat gasesti aici: http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-durere-de-gat

5 răspunsuri:
| CoraPersefone a răspuns:

Ti-e frica de medic? daca ai vreun stafilococ si habar nu ai? pentru asta trebuie antibiotic! halls e fix apa de ploaie! daca vrei calmare locala poti incerca cu tantum verde, sau septolete, sunt o groaza d ebomboane in farmacie! dar atetie! bomboanele de gat trateaza efectul, nu cauza! DU-te te medic!

| salomeea27 a răspuns:

Bioparox e un spray cu antiinflamator(gasesti la farmacie)

| Marya1234 a răspuns:

Ia un streplsills sau un decasept! Aaa si inca ceva 14:00 nu e seara!laughing. Funditta!

| alexalex2001 explică (pentru Marya1234):

Stiu dar nu la asta m-am referit salomeea27.Pe seara am luat pastile sa imi treaca 14:00=2 pranz.

| myau a răspuns:

Cred ca mai bine ai face un repaus vocal. adica sa taci, pentru o perioada de timp. corzile vocale pot fi prea solicitate sau o iritatie din cauza frigul la care ai fost expusa. deci e in regula