Ai avut un simplu carcel, o-sa iti treaca. Incearca sa calci pe el. Usor, usor isi va reveni singurel Bine, acum sa nu intelegi ca ai sa poti face maraton. Dar circuland prin casa iti va trece. Am avut si eu N dintr-astea. Chiar si la ambele picioare de-odata te sui pe pereti de durere. Eu urlu ca #%#@ cand incep sa ma ia de obicei ma iau in somn si e al naibi sa te scoli in durerile alea. Iar dimineata cand merg catre scoala, am un mers asa de comic
Relaxeazate, o-sa iti treaca!
Sper ca te-am ajutat
E doar un carcel. O sa iti revii peste cateva zile si mie mi se intampla chestia asta, noaptea cel mai des si merg mai greu si cu dureri. Daca nu iti trece du-te la doctor! Funda?
Cel mai bine ia-ti prieteni parinti si du-te la doctor si vezi ce s-a intamplat ok?
Intinde-l cat poti tu de des!
Stiu cum e incerca sa mergi tot timpul sa faci ceva ca altfel o sa te doara pana til tai! Ar trebui in 2-3 zile sa-ti treaca daca nu du-te la doctor!
Https://www.facebook.com/pages/Popescu-Laurentiu/338302299613349?fref=ts intra e super tare
like
Hei buna! vreau sa iti spun ca si eu am aceeasi chestie de 2 zile chiar si acum ma doare atunci cand calc! Te doare ca si cum este un carcel si nu poti sa il indoi nu? Este o intindere de muschi! si eu m-am ingrijorat dar........de doua zile de cand ma doare din ce in ce ma lasa mai mult si mai mult! Eu alaltaieri am chemat salcarea de durere si mi-a zis ca am facut prea mult efort si de la efortul excesiv sau miscari bruste se foarmeaza intinderea de muschi sau un carcel! Nu te ingrijora, maseaza-ti piciorul si pune ceva cald! Daca pui comprese reci mai mult de doare deoarece atunci cand te bagi in apa rece ti se pun carcei ai observat? Stai linistita o sa treaca de la sine!