| name1nume a întrebat:

Bai...deci nu stiu exact daca am fimoza.Nu mai inteleg nimic.Cand am penisul in erectie nu se beleste.La urinari nu am probleme.Si imi e frica sa trag de pielea aia laughing)) va rog nu radeti FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, ai fimoza, daca nu poti decalota complet in erectie. Intrebarea este: reusesti sa te speli corect/ Adica decalotezi complet la dus si te speli bine de tot, fara dureri, usturimi, dificultati? Nici un pacient cu fimoza nu are probleme la urinat.

| Zenithf a răspuns:

Incearca sa decalotezi penisul cand este 'culcat', glandul este mai mic, si in printipiu ar trebui sa fie mai usor. Trebuie musai sa-ti speli si capul ista de jos cand faci dus/baie, ca mai tarziu poti avea probleme daca nu o faci.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, cel mai probabil, ai fimoză!

Mergi la un control de specialitate la medicul urolog pentru confirmarea diagnosticului şi tratamentul adecvat.

Toate cele bune.