Niciun aliment -in afara de paine- nu trebuie consumat zilnic pentru ca ne va face rau, chiar daca nu ne va ingrasa/slabi. Cu cat mai mult ca in cazul tau este vorba de branza care este un aliment mai putin sanatos decat cartoful sau fasolea.
Chiar si daca este consumata in cantitati mici, nu trebuie consumata zilnic, si nu trebuie sa facem din ea un aliment de baza.
100g de branza de vaca facuta in casa ar trebui sa aiba cu aproximatie 400 calorii.
"Cum un gram de grasime are 9, 3 calorii, este evident ca numarul de calorii dintr-o 100 de grame este variabil."
Sursa: http://www.medicina101.com/cate-calorii-are-branza-de-vaca/
Da, direct obezitate morbidă. Are intre 110-155 in functie de cat de gras e laptele din care e făcută (cu precizie miligramica n-aveam de unde sa stim, caci tine de mult mai multe lucruri inclusiv genetice).
Nu stiu cate calorii are. Am auzit ca daca mananci multa te poti ingrasa. 50-60 g nu cred ca te ingrasa. Depinde de ce greutate ai. de varsta. de cat mananci de obicei. PS. Grame se prescurteaza g. Simplu g. NU se sctri gm. Poate doar mg dar asta inseamna miligrame.
cenumesapunaici întreabă: