Da posibil sa fi facut ceva, nu stiu daca ai luat cu nicotina sau fara. Daca tot trageai din ea ca nebunu ti s-a marit doza de nicotina si tigarile ca Kent4 nu le mai simti si ti sa marit apetitu. Ti-as sugera sa iei Kent Lung sau Marlboro pentru 1 luna si sa fumezi cat iti vine in limita bunului simti si pe urma sa revi la o doza stabilita de tine.
Si eu am folosit tigara electronica si am vandut-o dupa pentru ca nu mi se pare cine stie ce minunatie pentru a te lasa de fumat si am continuat pe asta, la vara fac cu niste prieteni o expeditie de 2 saptamani prin Carpati si asa o sa ma las de fumat, cel putin eu.
Cold Turkey e cel mai bun, fa-ti o poza cu tine cand fumezi si pune-o undeva la vedere si cand te-ai lasat in fiecare dimineata te vei uita sau oricand la ea si iti vei aminti gustul de canal care-l aveai dimineata, mirosul hainelor si fumul ala cancerigen. Pt mine a mers pentru cam 2 luni
Am luat cu nicotia 18 dar am fumat ca disperatu...cam 1 sticluta de aia mi-a ajuns 3 zile..sticluta ma refer la cea mica de 10 ml
M-am lasat de fumat 8 luni dar m-am apucat dintr-o prostie...
Tiai marit doza cu mult... Tigara electronica e facuta sa fie fumata ca una normala nu ca 30 normale