| DEADEND a întrebat:

cam de 4 zile am început sa am dureri in partea de sus a stomacului,de unde începe cavitatea toracică de jos, durerile le am in fiecare zi cam de 10 ori in total, fiecare durând 30-60 secunde,ma tot feresc de mâncărurile lichide,sau dacă mănânc,simt ca as mai putea mânca dar nu am chef,pur și simplu sa nu mai vreau sa mănânc,dispare pofta de mâncare,chiar dacă parca tot as vrea sa mănânc dar pur și simplu parcă nu mai are chef organismul nevoie de mâncare, chiar dacă eu totuși as mai vrea.E ciudat..serios.
Si in prima zi scaunul era normal,iar in aceste două zile precedente a devenit diaree, iar astăzi diaree mai negricioasa.Am doar 17 ani si sunt băiat,mănânc sanatos, (fructe legume cereale carne etc.), si nustiu ce as putea avea. Mai menționez ca am fost răcit, dar totuși mai sunt și acum dar mai puțin și iau aspirina cam in fiecare zi, deoarece ma mai doare capul.Imi puteți spune ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AntoniSoulesOne a răspuns:

Mergi la medic!

| GabrielPaladin a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la medic! Nu tratati cu superficialitate problemele medicale pot avea urmari.
Nu va tratati singuri pe internet!