anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cam de 5 luni fac sala si de 2 saptamani iau creatina..Problema este ca ma jeneaza inima..Simt niste intepari..Este normal? Si beau f multa apa + ma duc de multe ori la wc(treaba mica).Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Încearcă să faci sală, fără creatină.
Foarte mulți tineri mor din cauza creatinei. Proteinele sunt suficiente, împreune cu o alimentație sănătoasă, desigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! ar trebui sa te duci la un doctor si sa ti rezolvi problema! nu ti fie rusine! daca nu spui poate se va agrava! curaj mult! succes!

| OoKidaLoveoO a răspuns:

Nu stiu ce medicament este creatina dar si pe mine ma mai inteapa inima.Este de la efort.Mi se intampla cand merg la sala.Nu am ers la doctor.Mama ma mi-a zis ca este din cauza asta.Si daca bei muta apa dara ca te duci de multe ori la wc.Ori ai vezica mica ori bei multa apa.