Mai poti sa dezinfectezi rana cu betadina, apoi las-o sa se vindece. Ai grija sa nu porti lenjerie intima sau pantaloni foarte stramti care sa te jeneze acolo. Nu e grav atata timp cat zona in care te-ai lovit nu se invineteste sau se umfla - daca observi vreo modificare de genul asta, roaga parintii sa se uite sau sa te duca la medic. Nu e nimic rusinos, asa ca nu sta pe ganduri cand vine vorba de sanatatea ta.
Dacă nu se vindecă zgârietura în 1-2 zile şi durerile persistă, du-te la medic. Momentan, pune-ţi o pungă cu gheaţă pe pantaloni (nu direct pe piele) şi încearcă să stai liniştit, în pat.
O compresa cu apa rece, va durea, dar asta e, fii mai atent.In cel mai rau caz consulta un medic.
Vezi sa nu ti se invineteasca, pielea de acolo e foarte sensibila si daca se invinteste poate ca s-a intimplat ceva cu vasele sangvine, dar eu nu sunt medic, mai bine spune mamei sau tatei, nu-ti fie rusine, dezinfecteaza bine rana ca sa se prinda mai repede, daca zgaraietura e adinca atunci e de rau, pielea de la testicule e subtire, o zgaraietura adanca poate trauma nervii sau vasele sangvine
Bună,
Păiii...Nu ştiu ce să zic.Mai bine te.ai duce la doctor pentru siguranţă.Şi da, e bine că ţi.ai pus apă oxigenată.
Mult succes!
O seară frumoasă! Să îmi zici cum a fost. Te pup :*!
P.S. Nu sunt sigură...defapt nici nu cred că pentru. asta trebuie anti. tetanous... :/
Acel anti-tetanus nu este pentru. muscatura de la catel?
Nu,antitetanos e cand ai calcat intr-un cui ruginit.
Ba da, dar eu ştiam că e şi pentru cuie ruginite şi zgârieturi adânci.Acum nu ştiu...
Chill e pur si simplu o rana intr-o zona ceva mai speficiala...asta e. e ca o rana normala, o sa treaca in timp