anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Cand eram mic am suferit cateva lovituri foarte grave la cap, sfarsite prin radiografii care din fericire s-au terminat cu bine. O data am cazut cu capul pe ciment si m-am dat fix acolo unde e creierul mic, o data cineva a dat cu leaganul peste mine puternic si o data am fost lovit la tampla ( stiu ca atunci facusem radiografie si a iesit bine, dar nu mai stiu cum m-am lovit acolo. stiu doar ca a fost foarte tare) Si ma gandesc ca acum la 16 ani sa fi avut un efect... adica sunt pur si simplu prost, nu gandesc lucrurile..nu pot sa fac niciun lucru. pana acum am dat vina pe emotii,dar am vazut ca si cand sunt singur fac asa. de exemplu azi m-a lasat tata sa schimb rotile la masina si eu lasam cricul fara roata pusa. si cand m-am dus sa pun roata o puneam tot p'aia veche. straight face si am foarte multe exemple asa. si mereu imi simt capul greu in zona unde se termina ceafa( acolo unde se termina osul si vine un "gol" apesi din ceafa din ce in ce mai sus pana cand nu mai simti osul, acolo ma refer)si de acolo imi tremura capul, pur si simplu cand vreau sa ma uit atent la ceva simt o presiune in golul ala unde v-am spus si ma face sa misc capul, si plus ca il simt foarte greu si ametit cand incerc sa il dau pe spate. Si daca va ajuta cu ceva, cand am scris intrebarea asta am gresit unele proprozitii radical (gandi-ti-va ca in intrebarea astea au fost scrise cuvinte ca : ochi, picior, etc
Ajutoor. va multumesc mult daca ati citit pana aici

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti faci atatea griji. de ce te desconsideri asa? Uite. pentru multumirea ta eu spun ca in primul rand ar trebui sa mergi la medicul de familie si te va trimite acesta unde e cazul, adica in primul rand sa-ti vezi de problemele astea fizice...si daca n-au nicio treaba, raman doar cele interioare, te-ai gandit sa mergi la un psiholog? La unul care sa te ajute sa faci fata problemelor de zi cu zi, sa te intareasca, sa te ajute sa treci peste negativismul asta, sa te simti puternic, linistit.tu te subestimezi mult prea mult, eu sincer cred ca esti un baiat inteligent, mai ales ca ai 16 ani, dar problema ca tu vii continuu cu chestii de genul " nu, sunt prost.nu, nu inteleg si etc" si din moment ce spui astfel de lucruri in mod continuu evident ca nu mai faci nimic pentru a fi altfel si de asemenea daca te apuci sa faci ceva, nu prea reusesti sa realizezi.de-asta si chestiile cu roata de la masina sau mai stiu eu ce.credinta asta ca esti "prost" e atat de puternica la tine incat se arata si la exterior.gandeste-te numai la hitler si credinta lui.si ce razboi a urmat, e important ceea ce crezi si daca la tine e atat de puternica, iti dai seama ca se si arata la exterior, din cauza asta spun, nu te lasa dus de rahaturile astea, crede-ma! Repet, vezi-ti de sanatatea fizica in primul rand, ca sa anulezi orice boala de acest gen si dupa asta, vezi de ceea ce de fapt e important cu adevarat. Mergi la un psiholog buna care sa iti corecteze defectele astea de gandire si ai sa vezi cat de "prost" esti de fapt

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai, cand m-am dus sa schimb rotile la masina nu aveam in gand deloc ca sunt prost. dar uite si acum cand scriu, ultima fraza voiam sa o scriu asa " nu aveam in gand deloc ca prost" adica am mancat un cuvant din 7. si nu stiu. ma ingrijorez asa ca loviturile alea au fost foarte puternice, lovitura la tampla s-a intamplat cand aveam 2 ani si a fost intr-un accident de masina..si a fost foarte grava, si acum ma gandesc ca asta e cauza.

Inteleg ce spui, din cauza asta te-am indemnat in primul si in primul rand sa iti rezolvi problemrlea astea ce tin de partea fizica, de sanatate, mergi la medic..si daca se anuleaza nu ramane decat psihicul..si atunci sa apelezi la un psiholog/psihoterapeut.el va sti ce va trebui sa faca fie ca e o corectare a gandirii, a limbajului etc, intelegi? Eu asta spun sa faci, pup :*

Ok, mersi mult

Cu placere!:*

5 răspunsuri:
| cevdet a răspuns:

Stiu din experienta colegilor ca o lovitura la cap poate avea urmari grave dupa multi ani. Urmari neurologice. Daca esti ingrijorat, poti sa-ti faci un control. Alte radiografii, etc. Stie medicul de familie unde sa te trimita. Din ce ai descris, nu e de neglijat.