| MihaelaDart a întrebat:

Care anti-perspirante (roll-on-uri/spray-urile) credeti ca sunt mai sanatoase pentru corp: cele 0% alcool sau cele 0% aluminiu? Inainte foloseam cele 0% aluminiu desi ma deranja alcool-ul din compozitie, acum am trecut cu unul fara alcool in concluzie si fara parfum, desi fara sa ma uit bine la ingrediente are in compozitie aluminiul sad...
Cunoasteti vreun anti-perspirant fara alcool si fara aluminiu? Recomandati-mi si mie unul cea/cel care il foloseste, poate il gasesc prin DM.
Alcool-ul imi da o stare de iritatie dupa epilarea cu aparatul de ras.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

0% alcool
aluminiu poate cauza cancer de piele

| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Deodorantul cel mai bun de pe piață în ceea ce privește raportul calitate/preț: nu conține săruri de aluminiu și zirconiu, te lasă să transpiri, nu pătează hainele, are un miros discret și plăcut, durează 6- 8 luni(are 92 g): https://www.comenziforever.ro/......hield-ID85

| bubu12234 a răspuns:

Ai incercat cel din farmacii- piatra de alaun? si eu am aceeasi problema, iar cu asta am rezolvat-o.

| bubu12234 a răspuns:

Cauta in dm, posibil sa gasesti, cineva spunea ca a vazut si acolo.

| MihaelaDart explică (pentru bubu12234):

Sansele is minime sa gasesc. Doar pe site-ul tocmai ce m-am uitat si aproape toate is pline de alcool ori aluminiu, ori una fara alcool ori aluminiu. Oricum, sper sa gasesc ceva...