| Anna_8195 a întrebat:

Care credeti voi ca este cea mai buna pasta pentru albirea si intretinerea dintilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OanaKT a răspuns:

O metoda foarte buna este zeama de lamie si otetul de mere...seara inainte de culcare pui sucul de lamie sau otetul de mere pe periuta de dinti. efectele sunt vizibile din a doua saptamana.
Iar o pasta foarte buna pentru albirea dintilor este blend-a-med delicate white
sper ca te-am ajutat...
funda?

8 răspunsuri:
| Maryathr a răspuns:

Parerea mea este ca pasta de dinti "Colgate" este cea mai buna pentru albirea si intretinerea dintilor. Sper ca te-am ajutat. fundita?

| Ancutss30 a răspuns:

CRed ca trebuie sa iti intrebi dentisul.Dentistii aia din reclame sunt platiti sa spuna''pasta asta este cea mai buna''bla.bla.funda?

| JohnnyBi a răspuns:

Nu exista cea mai buna pasta si cea mai proasta. albirea dintilor este in special folosirea corecta a periutei de dinti si periajul corect si des (de 2 ori pe zi). pasta colgate/blend a med/aquafresh/senzodine. toate sunt firme de top, dar diferentele dintre ele sunt de 2-3 ingrediente, nesemnificative. daca faci periajul corect, poti sa te speli si cu maxam, dintii se vor albi, dar daca iei cea mai scumpa pasta si te speli cand iti mai aduci aminte si dai asa de forma, nu albesti nici macar dintii periutei

| Ryuk751 a răspuns:

Colgate.funda?

| Username01 a răspuns:

Nu stiu, eu folosesc Blend-A-Med. Dar am folsit si sensodyne. La TV ziceau de colgate -> recomandata de medicii dentisti.laughing
Nu stiu, cam toate sunt bune. Daca vrei pentru albire poti sa incerci Blend-A-Med Expert Sensitive.happy

| BuBu_2524 a răspuns:

Eu am auzit de la un dentist ca bicarbonatul de sodiu este foarte bun pentru albirea dintilor si am incercat si eu, si a merswinking

| danutza_2917 a răspuns:

Iti recomand o pasta de dinti cu ingrediente naturale care pe langa faptul ca albeste dintii iti mentine si o cavitate bucala sanatoasa, poti uita de gingivite, afte si paradontoze. http://aloeveraforever.ro/......t-toothgel

| lalamania a răspuns:

Buna TPU! Colgate fara indoiala. fundita?kisspuppy dog eyes

Întrebări similare