anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care poate nu prea au legatura intre ele, dar am zis sa le pun amandoua odata..deci:

1.Daca dupa ce am venit de la alergat, manac,(ora 18) se poate cosindera ca se pune la loc si ca munca mea a fost degeaba?(am mancat un sandwich)

2.Cu ce pot inlocuii ketchupu? Atdica,mi-am schimbat alimentatia destul de mult,am scos snacks-urile si toate dulciurile din comerit,si mananc cat mai sanatos,gen fructe si legume, supe bla bla..si de exemplu vreau sa pun peste ceva ketchup,cu ce sa-l inlocuiesc,sa fie oarecum sanatos,fata de cel din comert,poate o sa spuneti bulion,dar ala nu este picant,eu as vrea picant, deci idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| nic3rr a răspuns:

Nu cred ca ai alergat degeaba. Totusi poti sa astepti cel putin o jumatate de ora si dupa sa mananci.
Un inlocuitor bun ar fi sosul de tomate natural, dar cum tu vrei picant nu prea stiu. Exista ceva natural dar nu are gustul ketchupu-lui dar se aseamana, si este picant.

| coztel5437 a răspuns:

Ardei iute

| ellenandreea a răspuns:

1.Depinde ce mananci ca daca mananci la MC, da, ai alergat degeaba.
2. Poti face tu un ketchup din suc de rosii natural, coriandru, curry. Sau poti cauta un ketchup mai natural (fara zahar si e-uri prea multe).

| Celcareajuta a răspuns:

Poti lua sos de tomate(nepicant) si sa il amesteci cu niste fulgi de chili happy efectul e garantat