| Lukasz a întrebat:

Cate sanse am sa fac pneumonie sau alte boli la plamani daca:
Am mers cu rosu in gat si cu nasul infundat cu bicicleta la fotbal la 3 km distanta..Am jucat cu caciula si hanorac si inapoi cand am venit mai putin si ploua si zici ca am facut baie, eram numai apa in spate si cand am ajuns acasa am facut baie repede. Mentionez ca am mai avut o data pneumonie. Imi e frica de nu mai pot. mama are un bebe de doar 3 saptamani si nu poate merge cu mine la medic iar tatal meu nu e acasa. Iar eu la spital nu pot sta ca imi e frica de doctori de mai mic de cand am fost prima data si tipau la mine ca plangeam.
Ce pot sa fac? Cred ca maine ma voi trezi cu febra.
AJUTOR VA ROG

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| NeamtuM a răspuns:

Eu zic ca o sa iti treaca in curand...da este o problema daca ai rosu in gat,tusesti,ai febra si nu iei medicamente. Ai facut si ceva bun in asta, din cauza ca ai fost la fotbal, corpul tau a "eliminat" din raceala, acesta eliminandu.o prin transpiratie. Nu cred ca este vorba de vreo pneumonie sau ceva mao grav. Daca ai vointa si putere, te sfatuiesc sa te duci sa alergi cam 2-3-4 km sau mai mult depinde cat poti duce tu, si cateva genoflexiuni, bea ceaiuri calde
Sper ca am fost de ajutor