Nu e diabet, E normal sa ti fie foame mai des la vârsta ta fiindcă te dezvolti.
Pe varsta aia poate ai deficit de vreo vitamina. Megi la medic si vezi care e treaba dar nu lua tu vitamine de capul tau.
Sau poate ai o alimentatie mai proasta si de aceea ti se face asa foame. Saau poate esti stresat. La diabet nu cred ca e cazul sa te gandesti la 13 ani. Copiii consuma foarte multe dulciuri. Daca s-ar face diabetul asa usor ar avea toti.
Și unele medicamente sau stresul pot să creeze foamea. Analizele sper ca le-ai facut dimineata si pe burta goală(doar apă puteai sa bei), efortul fizic intens, daca nu mananci la ore fixe, nu ai o alimentatie echilibrata, pot de asemenea sa creeze foame.
Nimic, foamea si setea sunt "senzatii" normale. Cand te doare ceva nu cauta pe google ca mai mult de baga in depresie.
Si as putea trata-o sau ceva?
Da în general este o afecțiune hipo/hipertiroidiana glanda secreta mai mult sau mai puțin T4 T3. Acum eu nu pot sa îmi dau cu părerea mult. Dacă iei în greutate glAnda secreta puțin dacă slăbești ai ochi proeminenti (exoftalie) glAnda secreta prea mult. Oricum ambele sunt însoțite de creșterea în volum a glandei care duce la gusa.