| ÎngerCretin a întrebat:

Cateodata, ma curenteaza gatul din senin. La inceput ( acum 1 luna) ma curenta usor, dar acum parca bag degetele in priza si ce nu-mi place e ca ma ia pe neasteptate. ce poate fi? Mi se intampla de 2 ori pe saptamana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E bine sa consulti un neurolog. Poate fi o banala lipsa de vitamine din grupul B sau de magneziu, dar poate fi si primul semn al unei boli neurologice mai serioase

3 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Poate fi de la coloana cervicala.

| MдĐдLiNид a răspuns:

Te curenteaza ca fara sa il atingi? asa din senin? Cred ca poate e o problema cu energia statica din jurul tau... Ai multe covoare in casa, ti se intumpla numai acasa, porti mereu sosete, te-a curentat vreodata in afara casei sau fara sosete in picioare? Cred ca daca ai indeplinit cateva din conditile astea ( adica sa porti sosete sau sa ai multe covoare, sa pui involuntar mana pe gat dupa ce tot involuntar ai freca picioarele de covor... ) Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor.

| ÎngerCretin explică (pentru MдĐдLiNид):

Ma apuca din senin, cateodata port sosete cand mi se intampla, nu mi s-a intamplat doar acasa si nu am decat 1 covor acasa