| deepinside777 a întrebat:

cateodata ma junghie in zona inghinala sau langa penis in dreapta cum sa zic, am piatra la rinichi am fost la doctor pentru problema asta la urolog m-a vazut am facut si ecografie ma controlat 100% doctorul si nu mi-a zis sa am altceva in afara de piatra la rinichi, poate fi din cauza aceasta junghiurile in aceea zona cateodata?

Dau funda si fara raspunsuri idioate merci! happy

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

O ecografie nu e suficienta pentru a exclude un calcul urinar/ureteral in cazul tau. Sunt necesare si alte investigatii (radiografie renala simpla, urografie intravenoasa).
http://www.i-medic.ro/......la-rinichi

| deepinside777 explică (pentru doctoressa):

Da ce am zis eu ca nu am litoza renala?happy am facut o ecografie si a fost suficient sa se vada acolo acest lucru, iau tratament si astept sa o elimin.

| Mihaela1964 a răspuns:

Hernie; pana mergi la medic evita sa ridici greutati, sau sa cari ceva greu.

| deepinside777 explică (pentru Mihaela1964):

Ce hernie ca nu am nici un simptom al herniei.

| Mihaela1964 a răspuns (pentru deepinside777):

Cred ca ai dreptate, am scris fara sa ma gandesc mai mult. Imi pare rau.

| deepinside777 explică (pentru Mihaela1964):

Nui problema asta, stai linistita toti gresim happy

| stalin1999 a răspuns:

Bea cat mai mult lichid cam 4l pe zi si ceaiuri si o s-o elimini cu siguranta!