| AlexandruHS a întrebat:

Ce as putea face pentru a nu mai purta ochelari?
Sufar de miopie, am 15 ani si nu pre vreau sa port ochelari.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Lentile de contact.

| AlexandruHS explică (pentru express11):

Si cam cat costa?

| express11 a răspuns (pentru AlexandruHS):

Te poti interesa la o clinica de oftalmologie.nu stiu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lentile de contact

| K0sti a răspuns:

Te impaci cu ideea! Lentilele de contact distrug ochii! Cauta pe Google sa vezi de ce!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahmm.Aceeasi problema am si eu. Nu ai ce sa faci. Iar lentilele de contact nu sunt bune pentru ochii celor care nu au cel putin 18 ani. Mai bine, porti ochelari, iar la 20 de ani, aproximativ, iti faci o operatie cu laser, costa in jur de 40-45 de milioane. Dar, operatia cu laser... nu se face de acum, iti poate strica vederea mai rau, iar tu esti in crestere. Cum am zis, pe la 20 de ani merge operatia cu laser. Iar lentilele, crede-ma, fac mai mult rau.

| sweetangels a răspuns:

Poti purta lentile de contact pentru corectarea vederii sau, daca vrei sa scapi de stres si ai bani, poti face operatie cu laser si nu mai ai probleme dupa aia.

| Danutul22 a răspuns:

Nu exista expresica ca,, nu vreau'' exista expresia ca,, imi e rusine'' n-ai ce face, pana la varsta de 20-21 de ani cand poti sa iti bagi lentile. daca esti o persoana care are o dezvoltare corporala rapida boti sa iti cumperi lentile si la 18 ani, uite..eu port ochelari,si avand o dezvoltare rapida as putea sa imi iau lentile, dar imi plac ochelarii, mi-am ales ramele favorite si arat super ok cu ei, sunt un accesoriu esential pentru mine, mai bine..cauta-ti ramele potrivite si o sa iti placa cum arati, daca nu ..asteapta cativa ani si cumparat lentile, in niciun caz sa nu renunti la ochelari, o sa iti agravezi problemele..asculta-ma. Take Care:*

| AlexandruHS explică (pentru Danutul22):

Si port intreaga viata ochelari?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexandruHS):

Nu ma nu. Porti pana la 20 de ani... iti faci dupa operatie cu laser. Strange de acum bani, si iti faci operatia aia cu laser.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Exista lentile de contact specializate pentru miopi, dar in ultimul timp se fac si operatii chirurgicale, ele costa, se fac sub laser. Dar si lentilele de contact costa happy Cel mai bine sa porti mai departe ochelarii happyBafta!

| AlexandruHS explică (pentru Bpr_Vlas_1997):

Sa port toata viata ochelari?