Poate ca organismul tău nu poate sau nu este pregătit sa se rezume la atât sau sa "uite" de cina doar pentru ca tu îl restricționezi. Celulele din care e făcut corpul tău sunt vii și așa trebuie sa rămână. Pentru a se menține tinere și sănătoase sau pentru a se regenera în timp, trebuie sa te asiguri ca măcar la cele doua mese principale și intre mese, mănânci mai mult decât sa supraviețuiești. Tu nu poți trai fără corpul tău și corpul tău nu poate trai fără mâncare. Dacă îi impui o dieta drastica pe termen lung, tu psihic și fizic nu vei fi prea bine sau poate da, dar asta dacă regimul tău vechi era nepotrivit pentru tine. Totuși zic sa nu iei masuri drastice cu propriul corp! E "mașinăria" care te menține în viața, poți fi chiar tu fizicul tău. A ți pune corpul sa supraviețuiasca nu îl face totodată sa trăiască, îl aduce la limita, limita dintre a fi viu și sănătos sau a muri (în unele cazuri)
Discuta cu specialiștii în nutriție despre asta, nu I lasa pe alții sa te influențeze când vine vorba de sănătatea ta.
La ce ai spus tu mai adauga si un sul de hartie igienica, pentru ce o sa se intample in stomac si intestin.
=) Eu doar i-am recomandat diferite feluri de mancare care ar trebui sa le incerce ca sa slabeasca, iti dai seama si tu ca nu o sa manance tot intr-o zi =)!
Poti fi convins ca hartia igienica este strict necesara in caz de diaree provocata de combinatia banana-iaurt!
Scuze am dai fail! Ma poti ierta =) Chiar nu stiu ce a fost in capul meu cand am scris iaurt-banana =)
Sushi cu orez,salata orientala,mai manaci ca desert un iaurt cu biscuit si o banana(aici ai dreptate), dupa amiaza poti sa iti prepari o supa cu galuste, salata biof, din nou ca desert iti poti face o placinta de dovlecei dar atentie fara zahar sau orice altceva in plus! Daca mai vrei feluri de mancare spune-mi, asa am reusit eu sa slabesc 9kg dar m-am ingrasat din nou, dar asta nu conteaza aici este vorba despre tine! Scuza-ma daca am vreo 2-3 litere scrise gresit nu stau sa editez!
Daca te-ai plictisit de apa iti poti face la storcator un suc de fructe natural, dar nu exagerea, bea 65% apa si 35% suc! Am fost bucatar timp de 1, 5 ani dar acum lucrez in domeniul it fiindca asta ma pasionat de mic copil si de fiecare data invatam cate ceva! Lucru de retinut: "Nu incerca sa cumperi alimente vegetale sau mai ales pateuri vegetale nu te va ajuta cu absolut nimic" Tot mancarea de la mama acasa este mai bun!
Mai poti sa iti faci un orez dar fara rpea mult grasimi, si incearca sa mai reduci din paine daca manaci prea multa! Si daca manaci seara sa o faci devreme pentru ca nu e ok sa zicem la ora 22:00 sa te pui sa mananci o sa iti spun si de ce! Pai in timp ce dormi alimentele nu o sa se digere asa de repede punand mai multa grasime si digerare mai putina!
Nu sari peste cina.Serios,e foarte importanta si altfel risti sa-ti dereglezi organismul.E adevarat ca s spune ca ultima masa ar trebui sa fie pe la 6, dar aia e tot cina, in cazul asta ai lua pranzul pe la 12.Nu stiu, cred ca e ok cum te-ai gandit tu dar daca vrei sa slabesti fa mult sport si intreaba un nutritionist.
Nu sariti peste mese, din contra. mese dese dar mici din punct de vedere cantitativ. La cina nu se mananca fructe... fructele sunt o sursa de energie, daca nu consumi acea sursa de energie organismul o stocheaza sub forma de grasime. Poti incerca o gustare gen: un pateu vegetal (de preferat facut in casa) sau o salata cu seminte crude peste, daca nu esti vegan/vegana 2 oua fierte cu cateva legume.
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: