| bvkeny a întrebat:

ce fel de sport ar trebui sa fac sa devin mai inalt? Am 13 ani si 7 luni si 1.61m

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Giocodimano1 a răspuns:

La varsta ta esti destul de inalt... dar daca vrei sa te mai inalti ai putea sa faci inotul.

| nicusor222 a răspuns:

Eu am 1.85.
Tot ce am făcut am stat cățărat pe tăvi și am stat sa mă "dalnai".
Îmi plăcea sa stau atârnat. Fai ca mine. Nu cauta pe net exerciții sau nu stiu ce ca nu ai șansa.
Așa am pus pe iubita mea sa crească laughing) e tot cățărata. Ca prin exerciții nu a mers.
Și a crescut cv happy

| Sn4k3 a răspuns:

Inot, basket

| volkswagenalh a răspuns:

Nu exista nici un exercițiu pentru creștere în înaltime totul depinde de geneticul tău, nu te lua dupa alții care spun ca cataratul sau înotul te face mai inalt sau nu stiu eu ce... Daca ți-e scris sa creșt vei creste oricum.

| AlexCristi97 a răspuns:

Inot, baschet, handbal. Daca vrei sa te inalti, apuca-te cat mai repede ca acum este varsta la care te inalti cel mai mult. Cu toate astea esti destul de inalt pentru varsta ta si cu siguranta vei mai creste vreo 15 centimetrii si fara sport.
Parintii tai ce inaltime au?

| bvkeny explică (pentru AlexCristi97):

Pai sunt mai inalta decat mama si aproape la fel de inalt cat tata

| AlexCristi97 a răspuns (pentru bvkeny):

In cazul asta nu ai parinti foarte inalti si genetic nu vei creste prea mult asa ca te-ar ajuta mult sportul sa te inalti. Spor la facut sport laughing.

| octav005 a răspuns:

Pai inotul ar fi cel mai recomandat, apoi baschet, handbal.

| Adry05 a răspuns:

Inot, basket, tractiuni, intinderi zilnic pe acasa.

| Eucumamajunsaici a răspuns:

Fa baschet