| Historical a întrebat:

Ce parere aveti despre psihologii din Romania? Probabil nu puneam intrebarea asta daca nu traiam in tara asta de .....Ideea este ca am inceput sa ma simt groaznic din punct de vedere emotional, am inceput sa-mi urasc viata, stau singur mai tot timpul, urasc oamenii in general, mi-am pierdut apetitul, incerc sa supravietuiesc, in loc sa ma bucur de viata.Am pus aceasta intrebare deoarece stiu ca salariile din Romania nu motiveaza pe nimeni sa isi faca treaba cum trebuie, acestia cautand calea rapida spre rezolvarea unei probleme.Sa nu intelegeti ca sunt frustrat sau altceva, pur si simplu m-am saturat sa mi se spuna ca e tot in capul meu sau ca exagerez, nu vreau sa ma simt asa, sunt constient de ce am si ca ar trebui sa ma bucur, insa nu pot, cei care au avut aceasta problema vor intelege.Am decis sa ma duc la psiholog deoarece recent am inceput sa am ganduri sinucigase, ceea ce ma sperie, insa daca ma duc la psiholog si imi spune ce mi-au spus si altii, simt ca am sa cedez, e greu sa ma simt singurul nebun intr-o lume de oameni normali. Daca ati fost psiholog, va rog sa imi spuneti cum a fost, daca sunteti multumiti sau nu.Dau funda pentru cel mai detaliat raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Buna.Niste antidepresive din noua generatie ar rezolva problema ta cel mai probabil. Poate alaturi si de psihoterapie chiar.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

WOW. Esti printre normalii acestei natiuni. Nu psihologul schimba starea pacientului si nici starea natiei. Esti mult mai puternic decat aceia care nu au curajul sa-si arate micile slabiciuni!

| alex15ccc a răspuns:

Daca ai incercat sa te sinucizi trebuie sa mergi mai intai la psihiatru, apoi la psiholog, ma bucur foarte mult ca ti-a venit mintea la cap inainte sa faci asa o tampenie. viata merita traita, chiar daca e de rahat. psihologi buni am intalnit in scoli(consilieri scolari) si in privat, dar sunt si escroci care nu ii intereseaza decat banii. cand mergi la psiholog este bina sa intrebi inainte pe cineva daca a mai fost la el/ea si ce parere are

| SantalPorcocale a răspuns:

Mare parte niste gunoaie, is numa pentru bani.
Am intalnit care si-au barfit si pacientii.