Ficatul este afectat, (inflamat, marit)!
Regim alimentar sever si odihna foarte multa.
Fara alcool, fara prajeli, fara dulciuri, fara pierdut noptile.
Somnul de noapte este vital regenerarii ficatului, dar culcarea trebuie sa fie de la 9 sau 10 cel mai tarziu, dormind 8-9 ore.
Am facut radiografie din aia la ficat inainte si dupa regim, totul ok inainte, desi spunea ca e putin,, puturos,, dar dupa regim, mi-a spus ca e totul ok, m.a trimis la analize unde tot mari mi.au iesit in dreptul bilirubinei. abia peste 6 luni in care nu am mai tinut regim, la o sserie de analize de rutina, mi.au iesit bine,, nici eu nu mai inteleg
Atata vreme cat analizele generale spun ca esti intre "limitele normale" ei spun ca esti normal, dar daca analiza de bilirubina spune ca este mare valoarea, inseamna ca ceva nu este in regul cu ficatul si ti s-a dovedit asta acnd ai tinut regim alimentar si valorile au coborat.
Te sfatuiesc sa iei in serios acest regim alimentar pe termen foarte lung, sa uiti de expistenta alcoolului, a mancarurilor nesanatoase si nepermise (prajeli, tocaturi, fast food, grasimi, salamuri si carnati), si sa dormi cat mai mult posibil.
vad ca-i trecut de 12 noapte si tu esti online. asta inseamna ca ficatul tau nu primeste odihna de care are nevoie si nu se renegereaza, fiindca noaptea cand dormim, sunt anumiti hormoni care se produc, dar pierzand orele de noapte, ei nu se mai produc, afectand organele interne.