| raul230 a întrebat:

Ce pot face și eu sa pot scapă de acnee? Am pe obraji foarte multe și nu pot scapă de ele, am o crema Duac Gel, un săpun Diana pentru acnee și încă unul DermoViva. Pe care sa folosesc și când sa le folosesc? Îmi puteți zice va rog chiar vreau sa scap de acnee.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ana20o a răspuns:

Mai bine te duci la un dermatolog. Si eu am avut tot pe oraji

| Neagandalf a răspuns:

Aruncale pe toate.
Cumpara pudra de Argila Verde
Prima saptamana prepara in fiecare seara, acopera toata fata cu un strat nici subtire nici gros, ai grija sa eviti buzele si ochii.
Preparo de preferat cu zeama din lamaie eventual si din castravete.
Daca nu ai buget, prepara cu apa potabila.
A doua saptamana o data la doua seri.
Apoi de 2 ori pe saptamana.
De asemenea, pentru acest tratament ai nevoie sa te speli dimineata pe fata sau chiar de mai multe ori pe zi.
Fata trebuie sa fie mereu curata, evita sa pui mana pe fata.
Pe timpul zilei poti folosii o crema nivea, sa iti apere pielea de microbi

| Anuket a răspuns:

Eu le-am redus considerabil folosind, o dată pe săptămână/când îmi aminteam, miere + ulei de masline. Desigur, folosesc ca să grăbesc vindecarea, nu ca să tratez pentru că ce am mai încercat nu a funcționat.