| UnkownHD a întrebat:

ce poți păți daca iei 5 pastile de algocalmin si consumi si alcool? Gen sa le iei toate deodată

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Evectul ar fi împrecis, neclar definit. Pentru siguranță, trebuie să iei minimum 15 pastile cu tărie, cel puțin vodka

| UnkownHD explică (pentru sierra1):

10 nu ajunge?

| sierra1 a răspuns (pentru UnkownHD):

Nu, "10 nu ajunge".
Dădusem un minim să ai succes, nu final imprecis

| MihaiNicu23 a răspuns:

Te vei simti foarte rau, "omori" si ficatul si stomacul.

| Raducons a răspuns:

S-ar putea sa te simti rau, altceva nu patesti.
De ce vrei sa iei asa de multe pastile?
Mai gandeste te daca vrei sa mori!

| UnkownHD explică (pentru Raducons):

Fiindca trec printr-o faza proasta. am luat 10 nu 5 ca na. aia e. daca e sa se intample ceva, rip mie, nu prea ma intereseaza sincer.

| Raducons a răspuns (pentru UnkownHD):

Uite si eu trec printr-o faza f proasta si nu am curajul sa fac asa ceva.ma gandesc la parinti si frati.
Nu stiu ce motive ai tu, dar eu ma simt f rau si fara speranta.

| UnkownHD explică (pentru Raducons):

Nici eu inainte sa dau de chestia asta nu ma gandeam la asta si mi se parea o prostie si in continuare mi se pare. dar nu ajungi sa mori de la 10 pastile zic eu. inainte de asta eram taiat tot pe maini si picioare si intr-un final am ajuns sa fac si asta. nu vreau sa ajung mai departe dar greul te apasa tot mai tare sa faci ceva negativ. dar na. poate o sa fie bine sau poate nu.

| Raducons a răspuns (pentru UnkownHD):

Mi se pare foarte rau sa sfarsesti asa, te stie toata lumea de sinucigas si mai rau este ca s-ar putea sa nu fie chiar asa de grav situatia ta fata de cum o vezi tu, asta este valabil si la mine.

| Krax256 a răspuns:

Da, cl mult ti se face rau.

| Logann a răspuns:

Si mai scrii acest mesaj? Ai inima de porc?

| Cristine9595 a răspuns:

Nu se combina pastilele cu alcool..sub nici o forma.

Răspuns utilizator avertizat