Sa nu faci nimic!--- nu exista metode 100% garantate pentru cresterea in inaltime!--- asa zisele "metode" sunt doar mituri!--- chiar si aceea ca, daca stai agatat in maini de o scara verticala, te alungesti( mai devreme sau mai tarziu poti avea probleme cu coloana vertebrala! ).
Sa fie clar, cresterea in inaltime este dictata de catre genele tale si controlata de glandele endocrine!
Vitamina B6 este importanta in metabolismul aminoacizilor din organism. Dozele de vit. B6 sunt prescrise de catre medic in anumite cazuri( spre ex. in afectiunile nervoase)--- nu te juca cu ea caci, supradozarea, poate provoca blocarea temporara a anumitor receptori senzitivi din organe. O zi faina sa ai!
Agentu 007 parca ti-am mai zis odata, poti sa cresti in inaltime sarind coarda cu sarituri foarte apropiate de sol adica 2, 3 cm, si sarituri stil basket adica, cat poti tu de sus.
Probabil sa faci cam 300 sarituri de acest gen pe zi, dar nu neaparat poti sa faci mai multe sau mai putine depinde de dispozitia din ziua respectiva.
E normal sa faci basket sau volei dar au aceleasi rezultate ca programul pe care ti l-am facut eu
Vitamina b6 nu stiu daca te ajuta dar stiu ca, calciul cu vitamina D2 sunt pentru oase D2 in special fixeaza calciul in os
Nu stiu ce varsta ai da sansele de crestere in analtime sunt pana la varsta de 25 ani, bineinteles de la 20 pana la 25 ani sansele de crestere sunt de maxim 2 cm, mai mult, sau deloc
Buna! Ma numesc Alecsandra.Am 14 ani si am avut aceeasi problema ca si tine.Acum am 1.67.Iti recomand:"CalciuD3(comprimate filmate). Este un aport, iar eu pe luna am crescut cu 15cm.Ei bine te poti duce si te informa de la farmacie despre acest prosdus.Dar sa stii ca este foarte util si fara a provoca nu stiu ce daunare a corplui.Nu este o pastila normala de obicei 2pe zi.Eu atat iti pot spune.Informeazate la farmacii.Te pup!
Salut. La intrebarea cu inaltimea nu te pot ajuta. Ca sport e bun si inotul. Nu pot sa spun ca neaparat de la inot m-am inaltat pentru ca am facut si alte sporturi (handbal, volei).
Vitamina B6 este indicata in urmatoarele afectiuni: acnee (in asociere cu vitaminele B2 si B3), eczeme, hipercolesterolemie, diferite tipuri de infectii, diaree, hemoroizi, artrita, iritabilitate si depresie nervoasa, astenie, insomnii, distrofii musculare, diferite afectiuni nervoase, ulcere de diverse etiologii, eczeme ale sugarilor, hipertensiune arteriala, anemii, tulburari ale sarcinii, tulburari hepatice, in caz de iradiere, hepatita endemica, glosite, stomatite (in asociere cu vitaminele B2 si B3), pelagra (cand aceasta nu cedeaza la administrarea acelorasi vitamine), dermatite seboreice, nevrite etc.
anonim_4396 întreabă: