| DonyHD a întrebat:

Ce sapun sa imi iau pentru fata sa ma spal in fiecare zi sa mi se duca cosurile (nu am multe), sa previn aparitia lor, si sa imi hidrateze fata? mersi funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bubu_5492 a răspuns:

Nu te mai spala cu sapun...
foloseste geluri de curatare, cum ar fi :
http://shoppingdecosmetice.blogspot.com/......atare.html
sau de la nivea
http://www.envy.ro/......Power-2248

8 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Sapun ar fi Dave!
dar mai bun e ceaiul de busuioc, face minunitongue

| Anca95 a răspuns:

Sapunul cu sulf

| cherrybomb a răspuns:

Nu folosi sapun pe fata! Nu conteaza marca lui! Sapunul usuca fata. iar cel cu sulf este criminal pentru fata, nu folosi spirt si nici altfel de alcool. Du-te la dermatolog sa iti recomande ceva pentru tenul tau, eu la fel am facut foloseam tot fleul de porcarii pentru fata, creme fond de ten, primere, pudra, corector, si mi-au aparut ff multe cosuri si mi-a dat o crema si antibiotic. si am scapat de acele probleme numai am nevoi de fon de ten sau de alte porcarii

| dragoshellu a răspuns:

Eu folosesc o solutiem intr-un tub albastru vreo 23 lei de la yves rocher ( e super ) crede-ma.

| yourangelanairam a răspuns:

Spala-te cu ceai de tei

| Ciupaciupss a răspuns:

Eu ma spal pe fiecare dimineata cu sapun dove... apoi imi dau cu o crema ce contine laptisor de matca love struck ...cosuri imi apar doar inainte de menstruatie apoi trec. sper ca te-a ajutat rasp meu:*

| DonyHD explică (pentru Ciupaciupss):

Si cum se numeste crema aia cu laptisor de matca? si e bun si pentru baieti?big grin

| chocolatecoveredcandy a răspuns:

Eu folosesc gel garnier pure si sunt ft mulumita