| ΞJustΞмэΞ a întrebat:

Ce se intampla cand ma inteapa inima. Am dureri si in spate si in capul pieptului. Sa fie cumva un preinfarct?
Dau funda. Astept raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu ce vârstă ai?
Posibil un dezechilibru hidroelectrolitic, afecțiune congenitală de care nu ai știut până în prezent, etc.
Mergi la cel mai apropiat spital pentru un consult cardiolog, nu este de stat așa, indiferent.
Sănătate!
Pa, pa.

| BGDs a răspuns:

Durerea din preinfarct apare de obicei dupa efort, emotii puternice, suparari etc ( toate lucrurile care iti cresc pulsul), este de obicei in partea stanga a toracelui, este pe o zona mai intinsa, are durata scurta (cam 15-30 min) si se calmeaza daca stai linistita sau iei nitroglicerina. De obicei durerea din infarct iradiaza in bratul stang, in mandibula, in spate etc.
Durerea data de muschii intercostali nu are aceleasi caractere ca si durerea descrisa mai sus. Ea apare brusc si este pe o zona mai mica ( o arati cu varful degetului spre deosebire de durerea din preinfarct sau infarct pe care o localizezi cu toata palma). De obicei durerea data de muschii intercostali cedeaza la antiinflamatoare (nurofen).
Alta durere in acelasi loc ar mai putea fi data de pneumonie, dar durerea asta se accentueaza cand inspiri si se leaga de o pneumonie mai veche pe care n-ai tratat-o corespunzator.
Altceva ce ar putea da durerea pe care ai descris-o tu este Zona Zoster. Este o infectie virala cu o tulpina de virus herpes care produce niste bubite rosii dispuse de-a lungul coastelor si care sunt dureroase.
Ar putea fi multe alte cauze. Daca nu te-am lamurit sau mai ai alte intrebari da-mi un mesaj si iti mai spun acolo. Sper ca te-am ajutat

| iEmonel a răspuns:

Te cheama Satana la el.

| MariaIoana a răspuns:

Pot sa iti spun ca inima NU doare. E posibil sa te doara un muschi, o artera de la inima. Noi, aici, in legatura cu probleme medicale nu suntem in masura sa te ajutam.
Cel mai potrivit raspuns e al unui doctor cardiolog.
Bafta happy

| HappyUserUnknown a răspuns:

Da, nu vreau sa te sperii, dar te sfatuiesc sa mergi la doctor. Exact asa o durea pe mama, dar a ignorat durerea pana a ajuns la infarct! Asa ca nu mai sta, si mergi mai repede la doctor, o sa de rezolve happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te sperii,s-ar putea sa fie doar un junghi intercostal sau o nevralgie intercostala sau poate ai anemie, lipsa de calciu, sunt cauze multiple.nu cred ca e preinfarct stai linistit/a.

| W1z4rd a răspuns:

Du'te la un medic.El iti poate da cel mai bun raspuns + un tratament.

| GrellSutcliff a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la doctor.ii zici ce te doare si el o sa-ti zica ce ai.pana in prezent eu nu am experientza.ca te-as consulta eu.[vreau sa ma fac medik psiholog.] bafta la doctorash:*

| MUSEL a răspuns:

Cam asa se manifesta preinfartul dar crede-ma ca si mie mi se intampla sa pana acum arfi trebuit sa fiu putred daca erau preinfarturi toate intepaturile.n-ai panica.

| R1zZo a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la un medic sa faci niste analize, un control, numai ei stiu ce problema ai! BAFTA