| emayperritos a întrebat:

Chiar nu stiu dar de cateva zile am insomnie. Eu ma bag in pat la ora 11 si reusesc sa adorm la ora 1 dimineata. Si nu stiu de ce. Nu am nicio problema de sanatate. Puteti sa imi spuneti de ca este cauzata inosomnia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Bun,deci te-am nimerit la fix.Nu ai nici nu fel de activitate pe timp de zi si corpul evident ca este odihnit de acolo si lipsa de somn.Iti trebuie activitate fizica.Incearca sa faci exercitii fizice pe timp de zi macar jumatate de ora, gasesti pe Youtube zeci de mii de exercitii pe care le poti face in camera ta cu propria greutate.O sa te ajute sa adormi mult mai repede seara, iti garantez.Vezi numai sa NU cum va sa faci exercitiile seara cu cateva ore inainte de culcare deoarece iti va da si mai multa energie.Le faci dimineata sau cel mai bine la ora pranzului (12-1 dupa-masa)Bafta!

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde si la cat te trezesti.
Trezeste-te dimineata pe la 8-9 cu alarma si seara o sa fii obosit si o sa adormi.
Fa-i si efort pe timpul zilei atat fizic cat si intelectual.

| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta, recomand sa te bagi in pat la ora 8, ca sa adormi pe la 10.

| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Problema ta nu este nici insomnia si nici grijile cum vad ca au zis unii utilizatori deja.Ai doar prea mult timp liber si nu faci nimic cu el, nu esti obosit asta este problema.Ai un job sau esti elev? asta nu ai specificat ca sa ne dam seama ce stil de viata ai.

| emayperritos explică (pentru siriusblack98):

Adevarul este ca am mult timp liber pentru ca este vacanta de iarna. Si chestia este ca ma plictisesc.

| siriusblack98 a răspuns (pentru emayperritos):

Bun,deci te-am nimerit la fix.Nu ai nici nu fel de activitate pe timp de zi si corpul evident ca este odihnit de acolo si lipsa de somn.Iti trebuie activitate fizica.Incearca sa faci exercitii fizice pe timp de zi macar jumatate de ora, gasesti pe Youtube zeci de mii de exercitii pe care le poti face in camera ta cu propria greutate.O sa te ajute sa adormi mult mai repede seara, iti garantez.Vezi numai sa NU cum va sa faci exercitiile seara cu cateva ore inainte de culcare deoarece iti va da si mai multa energie.Le faci dimineata sau cel mai bine la ora pranzului (12-1 dupa-masa)Bafta!

| HazelEyes77 a răspuns:

Poate ai fost stresat in ultimul timp si te gandesti intens a unele lucruri si de aceea nu poti adormi. Poti asculta muzica relaxanta poti citi o carte. Vei adormi mai repede daca bei un ceai de valeriana sau un pahar de lapte caldut. Numai bine

| VivianaVioleta a răspuns:

Nu ai absolut nimic, sunt doar griji, bea un ceai de mușețel, fă-ți un duș fierbinte, pune-ți un film, ascultă muzică bună, o să fie bine. Multă sănătate! Nu-ți face griji care nu ar trebui să le ai!

| Mogaciprian85 a răspuns:

Bună mergi la un medic de familie și îți va da el o rețetă cu medicamente

| Ruxxxxxxxxx a răspuns:

De multe ori insomniile sunt cauzate de stres, daca tot nu poti sa dormi ia-ti de la farmacie Melatonina pura 25g, nu este un medicament in sensul propriu, hormonul natural al somnului este bazat pe melatonina, pastilele doar il imbunatatesc.

| Gabriela_Valentina_2000 a răspuns:

Deoarece te gândești prea mult la tot ce ti se intampla si te stresezi degeaba. Asa sunt și eu si nu dorm toata noaptea nu câteva ore. Liniștește te si gândește te ca altii au probleme mult mai grave ca tine si ca totul o sa se rezolve.

| Gabriela_Valentina_2000 a răspuns:

Nu ai nimic asa pățesc si eu câteodată si ajung sa nu dorm chiar o noaptea întreagă. Este doar psihicul tău încărcat de griji și gânduri negative pe care trebuie să le înlături ca pentru orice se gaseste rezolvare.