| aigi1 a întrebat:

cine ma poate ajuta si pe mine nu ntiu cum sa zic dar am o durere mare in dreamta su cutia toracica cred ca e fierea si uneori nu ma pot ridica din pat este o criza de fiere sau alte complicati? ajutati-ma ve rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti sti daca e doar o criza de fiere sau ceva mai grav fara sa mergi la medic. Pentru simptome ca ale tale exista camerele de garda (urgenta). Du-te acum!

2 răspunsuri:
| aigi1 explică:

Multumesc mult pentru sfat dar nu sunt eu e bunica measad

| Zenithf a răspuns:

Tocmai pentru ca este vorba de bunica ta, persoanele in varsta au sanatatea mai fragila, in plus de asta persoanele in varsta sunt 'invatate' cu durerea, daca ar fi fost ceva mai usor ar fi trecut peste durere fara sa zica ceva. Trebuie sa mearga la doctor cat de repede. Vorbiti macar cu doctorul de familie, el trebuie sa cunoasca situatia ei si ce problema ar putea sa apara.