Deja e o problema daca in timpul episoadelor depresive te-ai autointitulat Narcis iar in timpul celor maniacale Timi.Plus ca pari total ok cand vorbesti despre "ei"(despre tine), la persoana a 3-a adica.
http://i.imgur.com/qURRClj.gif
Fa-ti o programare la un psihiatru.Mi-e sa nu-ti faci probleme singur.
Cred ca la party nu e Narcis, e Etan.De obicei se intampla asa cand bagi alcool in tine.Devi un aparat care spune tot ce stie fara sa gandeasca.
Ok...lamureste-ne cu ceva.Tu chiar ai 2 personalitati sau treci repede de la fericit la trist?
Adica tu chiar te crezi acele 2 persoane si te comporti ca si cand tu n-ai mai exista, ai fi cu totul o alta persoana? Sau esti constient de ce faci si ca nu esti Narcis sau Timi ci tu care ai denumit 2 stari de spirit?
Sunt complet constient de ce fac...dar le-am dat nume ca sa va ajute pe voi sa intelegeti mai bine..si probabil da, trec prea repede la o stare la alta.
Pai nici eu nu credeam ca am dubla personalitate, spune-mi despre acea tulbulare... orice credeti voi ca ajuta!
Tulburarea bipolara e cea care te face sa iti schimbi starea de spirit, comportamentul si sa pari o alta persoana intr-un timp extrem de scurt.
Ceea ce produce aceasta stare este stresul de lunga durata, in cele mai multe cazuri ( sau un abuz din copilarie ).
Pentru a scapa de aceasta 'boala' e nevoie doar sa te controlezi pe tine si sa te comporti cum doresti mai mult.
Pai incerc sa fiu "Timi" ca e mai bine, dar intervine ceva mereu, si devin "Narcis"...
Trebuie sa inveti sa te obisnuiesti cu acele momente si sa te controlezi.
Aceasta problema tine de controlul de sine si poate fi usor evitata.
Inseamna ca al meu control de sine e la pamant.
dobrin1019 întreabă: