De ce nu mergi al medic sa-ti dea tratament sa poti dormii?
Stiai ca epuizandu-te in halul asta, fara somn lung si odihnitor poti sa faci dezechilibre psihice ori hepatita de tip A?
Ficatul tau este extrem de obosit si intr-o zi va claca si vei ajunge in spital.
Nu, nu glumesc, nu-mi permit cu asemenea lucruri atat de serioase si importante.
Mergi al medic pentru ca nu-i normal sa nu poti dormii macar 8-9 ore pe noapte. Culcarea trebuie sa se faca la ora 10 cel mai tarziu, ca sa te trezesti la 7 dimineata, odihnit si apt sa poti merge la scoala si sa faci fata orelor.
Se elimina din viata ta orice iti excita sistemul nervos si sistemul optic: cafeaua, bauturile energizante sau cu cofeina, mancatul dupa 7 seara. Se elimina PC-ul, telefonul si orice aparat care are screen, pentru a nu se obosii ochii si creierul, care ramane activ inca 2 ore dupa ce inchizi ochii de la privitul unui ecran, fie el si de telefon, televizor sau computer.
Daca vrei sa fii un tanar sanatos, culca-te la ora 10 cel mai tarziu, sanatatea este mult prea importanta la aceasta varsta cand trebuie sa cresti si sa te dezvolti frumos, armonios si sanatos!
Poate fi o deficiență de vitamine (calciu, magneziu, etc) sau o afecțiune mai gravă. Pentru început, ia niște pliculețe de calciu și de magneziu (sunt plicuri separate, nu se iau împreună, ci la interval de 8 ore între unul de calciu și unul de magneziu, NU se ia magneziu seara). Dacă după 2 - 3 zile mai ai astfel de probleme, atunci trebuie să mergi la un medic. Eu cred că 3 plicuri de calciu și 3 de magneziu (câte unul de calciu și unul de magneziu pe zi timp de 3 zile) vor rezolva problema.
Eu n-am dormit toata noaptea si la 13:30 incep orele, te inteleg perfect e datorat oboselii, ma confrunt cu insomnie de-asta grava de 3 ani incoace si orice-i fac nu trece, nici medicamente nimic. Eu zic sa incerci sa iei niste calmante din plante, deloc nocive, si dupa sa incerci sa te culci. Nu ar trebui sa-ti fie prea greu
Pai ăsta se datorează oboselii Îți zic eu prin așa ceva am trecut și eu când nu am dormit 2 zile și doua nopți pentru ca jucam euro truck simulator ca disperatul. sfatul meu dacă vrei sa Îți fie sănătatea ok punete mai devreme la somn
anonim_4396 întreabă: