| Dony20 a întrebat:

Cred ca am o problema psihica, dar nu stiu ce este, adica ce am mai exanct.
Pe parcursul zilei de cand ma trezesc incepand cu ora 8 9 incep sa fiu foarte tensionat si incordat. Transpir in exces in zona subratului si mi se usuca gura plus ca ma enervez foarte repede nu ma pot concentra mai deloc si ma doar cam toate alea, mai am si o stare asa ciudata, ma simt fara putere,
Cum se apropie seara, noaptea incepand cu orele 22 aceste stari se opresc brusc si sa simt perfect normal, ma simt foarte linistit si plin de viata.
NU e o gluma.NU stiu ce pot avea, dar vreau sa scap de chestia asta.Voi ce credeti ca ar putea fii.Vi s-a mai intamplat vreodata asa ceva?
Precizez ca am aceasta stare de mai multa vreme dar acum parca s-a agravat!
Ce imi recomandati?
Rog seriozitate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, este o problema care afecteaza psihicul tau. Poate fi din mai multe cauze, incepand de la lipsadeanumite minerale in organism pana la stres, trauma psihica, problema neurologica etc.
Mergi la medicul tau de familie, explica-i problemele tale, el te va indruma spre investigatiile necesare.