anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cred ca am puncte fudds, vad pe cer cand ma uit asa mult pe cerul albastru bastonase transparente dar numai cu ochiul drept, m-am documentat pe internet si am si cativa prieteni care au fost la oftalmolog cu aceasta problema iar oftalmologu le-a zis sa nu se panicheze deoarece nu sunt lucruri grave si sa le ignore pentru ca vor disparea ele, La alti dispar sau se inmultesc.e putin inervant chiar daca nu-i mare scofala. Nu stiti ceva tratamente (naturiste / medicamentoase / diete etc) pentru o astfel de problema ( in afara de operatie si mai stiu eu ce lucru chirurgical)?

Dau funda si fara raspunsuri idioate, si fara mers la oftalmolog deoarece mi-ar zice ce le-au zis si altora. Merci! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Abia acum am aflat si eu ce sunt punctele fudds. Uite ce am gasit : Va puteti testa uitandu-va la un perete alb, mai intai cu un ochi, apoi cu celalalt. Deoarece apar si dispar, trebuie sa stiti ca nu le veti putea vedea cand doriti. Daca oservati un punct in acelasi loc tot timpul, si chiar mai mare decat un simplu punct, ar putea fi un semn de hemoragie si trebuie sa contactati medicul fara intarziere.
happy

| deepinside777 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu asta am gasit si eu pe net, dar pe cer le vad la perete alb nu prea si doar cu ochiul drept am testat deja lucrul acesta happy merci oricum!

| VrajitorulMaleficRevine6666 a răspuns:

Pai eu mananc mentosane si vad mult mai bine, eu in trecut am fost orb si am aviy un caine pe nume ALUP...

| deepinside777 a răspuns (pentru VrajitorulMaleficRevine6666):

Dai pedala de aici, ai gresit topicu la fel ca si viata ta pe acest pamant.

| VrajitorulMaleficRevine6666 a răspuns (pentru deepinside777):

Tra la la ala...