| thedj a întrebat:

cred ca am puncte fudds, vad pe cer cand ma uit asa mult pe cerul albastru bastonase transparente dar numai cu ochiul drept, m-am documentat pe internet si am si cativa prieteni care au fost la oftalmolog cu aceasta problema iar oftalmologu le-a zis sa nu se panicheze deoarece nu sunt lucruri grave si sa le ignore pentru ca vor disparea ele, La alti dispar sau se inmultesc.e putin inervant chiar daca nu-i mare scofala. Nu stiti ceva tratamente (naturiste / medicamentoase / diete etc) pentru o astfel de problema ( in afara de operatie si mai stiu eu ce lucru chirurgical)?

Dau funda si fara raspunsuri idioate, si fara mers la oftalmolog deoarece mi-ar zice ce le-au zis si altora. Merci! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Traian18 a răspuns:

Din pacate am si eu asa ceva, insa am vazut ca apar doar atunci cand e lumina puternica sau pe fundal alb, n-am fost pana acum la un oftalmolog, stiind ca o sa-mi recomande vitamine, consum foarte multe legume, fructe. Probabil o sa-ti recomande ceva pentru ochi, insa aceste puncte fudds pot marca si faza incipienta a unei mici miopii.