| deepinside777 a întrebat:

cred ca am puncte fudds, vad pe cer cand ma uit asa mult pe cerul albastru bastonase transparente dar numai cu ochiul drept, m-am documentat pe internet si am si cativa prieteni care au fost la oftalmolog cu aceasta problema iar oftalmologu le-a zis sa nu se panicheze deoarece nu sunt lucruri grave si sa le ignore pentru ca vor disparea ele, La alti dispar sau se inmultesc.e putin inervant chiar daca nu-i mare scofala. Nu stiti ceva tratamente (naturiste / medicamentoase / diete etc) pentru o astfel de problema ( in afara de operatie si mai stiu eu ce lucru chirurgical)?

Dau funda si fara raspunsuri idioate, si fara mers la oftalmolog deoarece mi-ar zice ce le-au zis si altora. Merci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| andreymaryus a răspuns:

Stai linistit, si eu am patit asta, vedeam tot timpul ca niste balonase in fata ochilor chiar si atunci cand nu ma uitam la cer. dar au disparut si nici nu am observat cand. dupa ce dispta si te uiti foarte atent o sa vezi ca le poti vedea din nou dar mai greu. nu le lua in seama si nu te mai gandi la ele.