Încearcă să clipeşti de mai multe ori până se duce geana aia într-un loc de unde să o poţi trage afară cu un deget. Dacă nu merge, încearcă să-ţi apuci pleoapa cu degetele, să o tragi puţin în faţă şi apoi în jos până acoperă ochiul.Repetând asta de mai multe ori, geana aia se poate deplasa către un loc mai accesibil degetului tău.
P.S1: Să te speli neapărat pe mâini înainte să faci asta.
P.S2: Încearcă să nu-ţi scoţi ochiul.
Eu mi le scot singur -si am scos si la altii- (si gene si pietricele) cu varful unei bacnote noi.
Uita-te in oglinda pentru depistarea ei și apoi extrage-o cât poți de ușor fără a răni ochiul.
Ai putea sa-ti pui niste picaturi de ochi, sau pur si simplu sa clipesti mult si des pana lacrimeaza ochiul, freci ochiul si iar clipesti pana se elimina.
Tine ochiul închis cat de mult poți
Daca tot te deranjează spălate pe ochi daca tot și tot încearcă să vorbești cu părinții sau la un doctor.
Cum naiba să-l trimiţi la doctor pentru aşa ceva?
Eu păţesc aproape zilnic asta, câteodată şi de vreo 2-3 ori/zi.Ce ar fi dacă m-aş duce la doctor de fiecare dată când îmi intră o geană în ochi? E o amărâtă de geană,doamne iartă-mă.
Pe lângă faptul că asta nu îţi intră în ochi când vrei tu(îţi poate intra în cele mai neaşteptate momente; ce faci,de exemplu,dacă
eşti la servici? Pleci de acolo ca să te duci la doctor? Sau în timpul nopţii ce faci? Chemi salvarea? ),mai râde şi cu fundul doctorul ăla când aude de ce te-ai dus la el sau dacă povesteşti cuiva asta.
Da,ştiu, e neplăcut, dureros, dar poţi să ţi-o scoţi şi tu singur, n-ai nevoie de nimeni pentru asta.
anonim_4396 întreabă: