| ZoXeR a întrebat:

cred ca sa mai pus intrebari de genul asta dar nu prea am inteles.Deci sa va explic problema mea:am facut operatie de apendicita acum o saptamana si cateva zile, acum 3 zile cam asa mi-a scos ata din operatie iar acum in prezent e putin umflat in locul unde am fost operat dar nu ma doare sau ceva.Este normal sau ce? Va rog un raspuns cat mai intelegator nu gen:"du-te la medic" mie nu prea imi plac medicii happyCa nu vreau sa merg degeaba la asta ma refer. Funda! si Vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mudokinss a răspuns:

Este perfect normal[daca mergi la medic la fel va spune] poti folosi un unguent daca vrei eu personal nu am folosit si atrecut de la sine, va ramane totusi un mic semn [funda?]

0 răspunsuri: