anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca am nevoie de niste pastile de inima? Ma simt de parca as avea 3 ani. laughing deci sa va povestesc: Acum 1 minutel,nimic mai mult vedeam o imagine pe "sfantul" google,era o imagine pe pagina de cautari google,o constructie ciudata,ca la greci. Si prostul de mine,credea ca este o fantoma laughing Apoi m-a luat inima. sad Ma simt ciudat. De la un timp am inceput sa le am cu inima worried mai ales cand am vazut poze horror,pfff nici nu vreau sa-mi mai amintesc,ca n-am dormit toata noaptea. crying Ar trebui sa iau niste pastile? crying Simt de parca as face infarct. Mi-e frica rau! crying Si cum spuneam, trebuie neaparat sa i-au ceva pastile pentru inima?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu - ala e doar un moment de panica care trece.

| piTiCcu a răspuns:

Du-te la medicul de familie...Noi nu suntem in masura sa iti zicem cate pastile de inima sa iei acum serioslaughing

| Laura0 a răspuns:

Nu...doar ca te sperii repede... oricum daca crezi ca e legat de inima du-te la merdicstraight faceca sa fii sigur.dar din cate ai spus..esti slab de inima si te sperii repede.e normal sa-ti creasca tensiunea si sa-ti bata inima cand te sperii

Răspuns utilizator avertizat
| MaDaaLiNaaa a răspuns:

Nu suntem noi in masura sa iti raspundem, dar trebuie sa-i spui mamei tale ce se intampla, sa discuti cu ea: cand o inceput sa te doara, ce iti provoaca si apoi sa mergeti la doctor.