| BunaZiuaMerio a întrebat:

Salut tpu.Cu 1 zi inainte de 1 mai m-am dat in leagan si am vrut sa ma arunc.Dar mi-am dat drumul la maini prea devreme si am cazut si m-am lovit la umarul stang. Vreo 2 zile m-a durut putin iar apoi doar cand fortam sau cand ma speriam si saream.

Acum o saptamana mi-a trecut de tot.Dar ideea este ca, clavicula stanga e putin mai proeminenta decat cea dreapta.

Eu fac gimnastica medicala pentru spate si doamna cu care fac a zis ca e doar putin umflat.De pe 30 aprilie pana acum s-a mai ameliorat(sper ca asa se zice laughing ) umflatura dar inca se vede.

Acum nu ma mai doare deloc.Doar ca ma ingrijoreaza faptul ca e mai proeminenta decat cea dreapta.

E ceva grav? Am uitat sa specific ca nu m-am dus la doctor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Daca durerea a trecut, atunci si devierea se va ameliora in timp.
Considera ca, acesta a fost o AVERTIZARE DIVINA, fiindca puteai sa te lovesti la cap si sa ai consecinte mult mai grave!

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Trebuia să mergi la doctor.
Eventual ai putea să îți faci o radiografie pentru a te asigura că nu sunt probleme.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

O să-și revină cu timpul!
Și eu, când eram mai mică (aveam vreo 5-6 ani) m-am grăbit și m-am lovit de o sârmă și cred că și acum este semnul, dar nu e așa vizibil... eventual.