| Lucaaragiale23 a întrebat:

Salut TPU!
Cum as putea corecta postura acasă sau chiar și la medic, in special care ar fi pașii de-a corecta postura și a menține-o corect pe parcurs.
Eu am o forma de "rounded shoulders" și capul înaintat în fața.
1.Ce exerciții mă ajută să corectez postura?
2. Cat ar dura corectarea acesteia?
3. Daca îmi corectez postura cat va rămâne perfect dreapta?
4. Postura strâmbă poate fi cauzata de creșterea repede și multe în înălțime?
5. De ce îmi simt osul de la gat când pun mana și cel al coloanei vertebrale cum pot sa îl fac să nu se mai simta?
Este normal sa se simtă acele oase?
Pot fi din cauza că sunt slab?
56kg
169cm
13 ani
6. Cum pot sa îmi mențin postura corecta după corectare?
7. Odată corectată ea rămâne dreapta pentru totdeauna?
8. Sala m-ar ajuta să îmi corectez postura?
Că ex : tracțiuni, flotări etc.
Fără comentarii troll sau hate, cine îmi răspunde la toate întrebările are fundă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa se simta oasele alea, si esti bine la greutate

| Lucaaragiale23 explică:

Cum trebuie sa dorm, eu dorm pe burta cu perna sub cap și capul într-o parte în așa fel încât perna îmi ridica gatul și restul corpului e lăsat în jos?
Daca dorm pe laterala și pe spate dar tot cu perna sub gat tot astea este?
Daca dorm fara perna e mai bine

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lucaaragiale23):

Da e bine pe spate si intr-o parte dar nu dormi cu capul in sus ca ramai fara aer, si dormi fara perna daca ai probleme si din cate stiu coloana la 13 inca se mai schimba asa ca stai drept