Si eu sunt cam la fel, adica m-am rugat mult de tata si a incercat sa se lase, dar asta doar pentru o saptamana.m-a facut sa inteleg ca nu prea mai e "iesire" din chestia asta cu fumatul... tata acum fumează mai putin dar ma rog nu am reusit sa-l conving sa se lase. poate reusesti tu.
Daca nu are vreo boala care ii interzice nu stiu de ce te-ai chinui.E treaba si bani lui ia exemplu si nu face la randul tau sunt adulti se descurca
Mai bine du-te in padure! iti da un exemplu pe care tu sa nu il urmezi; ai aceasta libertate de a alege
Daca vrei sa ti-l faci dusman nu ai decat sa incerci sa-l bati la cap sa se lase.O sa se lase singur cand va sosi momentul.
Cat fumeaza pe zi? Arata-i zilnic doar o fisa cu cat cheltuie pe zi pe tigari (rupi o foaie din caiet)
Ii scrii asa
Azi ai cheltuit atat pe tigara
3-4 pe zi =(
Cu cateva luni in urma a murit n Thailandez, fumator inrait, care s-a apucat de fumai inca de la varsta de 10 ani.
A murit de tanar : abia implinise varsta de 137 de ani. Tutunul dauneaza grav sanatatii. :'(
Eu cred că toți fumătorii din ziua de azi sunt conștienți de pericole și de mulțimea de bani cărora le dau foc. E foarte dificil să convingi o persoană să se lase de fumat. Și eu am încercat asta cu mama și într-un final am realizat că dacă nu vrea cu adevărat nu e nicio șansă.
LarisaChe07 întreabă: