Ai chiar asa mult n-ai cum da poti sa te apuci de un sport baschet in special sau... ia-ti o minge de basche du-te la un cos si dai toata ziua din sarituri sigur vei creste dar...trebuie ceva timp RABDARE! bafta si la mai mare
Intr-o saptamana nu cred ca poti.nu stiu sa iti zic timpul in care te vei inalta, dar iti zic cum: stai atarnat de o bara. serios
Problema e ca nu prea poti :-s...
Mai intinde`te si tu... poate cresti cativa milimetri da 3-4 cm nu ai cum.
Domne)ce intrebari stupide...
cica intr-o saptaman ''macar'' 4 cm
wa tu crezi in povesti?
Pai he-he nu poti atat intr-o saptamana dar sunt niste injectii care se fac in membre si cresti! Le ia unu de la mine din clasa ca este exagerat de mic! Astept funda si nu este posibil asa ceva doar daca facti transplant!
Buna.
E prea mult 3-4 cm intr-o saptamana.
Te sfatuies sa te apuci de basket, volei, inot, handbal.
Doar asa te vei inalta cat de cat.
Toate cele bune!
Pai asta i-am spus si eu la doctorul meu... si mia zis sa fac mai mult sport la mine a functionat.
Nu ai cum intr-o saptamana, dar daca vrei sa mai cresti in inaltime du-te la medicu de familie si spune-i sa iti faca o schema cum sa iei pastile, fier, vitamine etc, si dupa ce le termini o sa se cunoasca, asa a facut fratele meu mai mic cu 2 ani ca mine era mic de statura, dupa ce a luat cam 3 luni era aproape cat mine
Si eu am o,, problema ''cu innaltimea si mi s-a spus sa mananc mai sanatos, si poti sarii coarda si sa stai atarnat de o bara, s-ar putea sa mearga.Multsucces.
Yee întreabă: