| MoroșanuGigi324 a întrebat:

SALUT TPU!
Cum aș putea să tratez cicatricile din copilărie și nu numai, și din viața de zi cu zi. Am auzit de un gel contractubex e bun de ceva?
Sau care ar fi alte metode ce le pot aplica acasă. Sau daca nu, ar putea doctorul sa mă scape de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Metoda este timpul, alta metoda nu exista, irosesti bani si timp pe nimic.
Cu cit o taietura este mai adinca cu atit persista mai mult in timp.Sint cicatrici ce nu dispar toata viata, deci depinde de locul si adincimea taieturii.
Nici un doctor nu te poate scapa de ele. Poate sa zic sa mergi la de asta chirurgie plastica, sa ia piele de altundeva si sa puna acolo, dar nu cred ca se baga careva la asa ceva.Plus de asta este si scump,dar poti merge,macar sa intrebi, sa stii cum stai.

Daca cicatricea este la fata, merge sa zici sa incerci, dar de este in alte parti ale corpului, lasa asa.Deci taieturile astea mici dispar dupa citiva ani, alea adinci dispar dupa sute de ani laughing unele dupa mii de ani chiar, asta daca ai trai atit de mult.

| TheoRose27 a răspuns:

Eu rămăsesem cu pete de la nastere si cicatrice pe fata de la varicela (33ani) am o crema de melc, mai mult gel adusă de o prietena din afara care a făcut minuni cu tenul meu. daca vrei, contra cost ati trimit una.

| RandomGirlOnInternet03 a răspuns:

Nu am auzit de gel, însă hidratează-te (bea multă apă), dă pe zona cu cicatricile cu o cremă hidratantă și folosește protecție solară, se vor ameliora puțin, dar rezultatele bune se văd în timp.