Fa exercitii fizice, mai ales cardio, cauta pe net routine de cardio, eu fac de 3 ori/sapt- cardio+exercitii pentru talie/abdomen. Cauti pe YouTube. N-ai nevoie decat de putin loc si eventual un covoras din-ala.
In ceea ce priveste alimentatia, mananca mai putine grasimi, evita prajelile, lactatele grase si mananca multe fructe si legume.
Https://youtu.be/uQh2dtfNyvo
Asta mi se pare un antrenament f fun. Lucreaza si abdomenul/talia. Faci exercitiile din video de 4 ori la eand(replay la video de 4 ori) ca sa fie o rutina compleat. Daca nu poti, faci de 2 ori, de 3 ori, e destul de greu... Pana te obisnuiesti
Multumesc, pentru față ai avea idee? Gem pentru falcuțe si barbie dubla.
Pai.daca faci cardio si slabesti o sa mai dispara si din grasimea de pe fata...Ca slabesti PESTE TOT, nu doar in anumite parti
Conteaza si cum ai forma fete, eu de exp o am rotunda, si ar trebui sa fiu probbl extreme de slaba, ca sa am pometi ascutiti, jawline definit, etc...
Conteaza si ALIMENTATIA, ti-am zis, taie din dulciuri si grasimi si mananca fructe si legume!
Aaa, si rezultatele nu apar in cateva zile, dar daca te tii de treaba, sigur o sa vezi cv modificari in cel mult o luna
Succes!