| Annapro a întrebat:

Cum as putea si eu sa slabesc cam... 10 kg in minim 3 saptamani? Puteti sa imi dati o anumita dieta? Dar sa fie usoara adica nu ceva de genul sa mananc doar un mar pe zi laughing.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Dieta pe baza grupei sanguine, 2l+apa, fara dulciuri(cam aspru?laughing), sport.Mancarea sa fie slaba in grasimi si sa mananci alimente ce contin proteine(carne slaba,soia, mazare, linte, naut, tofu)
Eu am slabit 12-14kg numai fara dulciuri si fara prajeli.Deci faci cum vreilaughing.
Dar in mai mult timp.

| Annapro explică (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Cam aspru fara dulciuri da o sa incerc laughing nu sunt grasa dar as vrea sa fiu slaba slaba tongue. Merci mult :*!

2 răspunsuri:
| IamHere4You a răspuns:

Mananca sanatos...Nu neaparat sa te infometezi(mananca fructe, legume nu manca prajit, cu grasimi etc...)
Alearga dimineata si seara in jur de 1 ora jumate(sau cu bicicleta rolele ce preferi)si incearca sa fii cat mai activ :-)
Succes:*